Urejanje okolja

Vrtnar Kurbus d.o.o.


Podjetje Vrtnar Kurbus d.o.o. je slovensko podjetje za urejanje in vzdrževanje okolja. 12 let izkušenj, nenehno sledenje razvoju in lasten inovativni pristop nam omogočajo, da z ekipo strokovnjakov sledimo željam najzahtevnejših strank. Specializirani smo tako za večje kot za manjše in nedostopne okolice.

Tehnični del ekipe poskrbi tudi za vrtno tehniko, ki olajša vzdrževanje okolja. Montiramo namakalne sisteme, robotske kosilnice in vrtno razsvetljavo; če je vode na vrtu preveč,  uredimo drenažo, nivoje in vse potrebno za vaše zadovoljstvo.

Šele z domiselno urejenim okoljem poslovni ali zasebni objekt zasije v pravi luči. Prepustite urejanje in načrtovanje vaše okolice našim strokovnjakom, ki bodo za vas izbrali najprimernejše rešitve. 

Z VAMI ŽE 13 LET!


ODDAJTE HITRO POVPRAŠEVANJE ZA UREJANJE OKOLJA

Primerjava izdelkov (0)


Ogled za urejanje okolja - brezplačen

Ogled za urejanje okolja - brezplačen

Kako naročite brezplačen ogled?Označite možnosti - kaj vas zanima, vpišite vaše želje in dodajte na seznamOddajte povpraševanje - kot da opravite sple..

0,00€ Brez DDV: 0,00€

Razpoložljivost: Dobavljivo

Svetovanje na domu

Svetovanje na domu

Svetovanje na domu  z izvedbo sadilnih popisov.Obisk vrtnarja z izkušnjami in ogled na domu do 30 km oddaljenosti iz kraja 2205 Starše. Za vsak n..

0,00€ Brez DDV: 0,00€

Razpoložljivost: 7-14 dni

Prikazujem 1 do 2 od 2 (1 strani)